Tebaldo, Rose, Puglia

Let og læskende rosévin med indbydende frugtrig bouquet med flotte noter af kirsebær, blåbær og et strejf af blomme. Tebaldo Rosato er primært fremstillet på den oprindelige lokale drue Negromaro blandet med 30% Montepulciano og Merlot.

Flere detaljer

85,00 kr

inkl. moms

Druerne høstes tidligt om morgenen, hvor der stadig er forholdsvis køligt, for at bevare friskheden i druerne. Druerne af stilkes inden presning, for at undgå bitterhed i vinen. For at opnå den helt rigtige roséfarve, ligger mosten sammen med drueskindet i 20 timer. Gæringen sker i rustfrie stålkanke ved 20 grader. Tebaldo Rosato har en indbydende laksefarvet tone og i den frugtrige bouquet finder man noter af kirsebær, blåbær og et strejf af blomme. Vinen fremstår let og læskende i glasset med et ganske let touch af nødder i eftersmagen. Tebaldo Rosato er en meget anvendelig vin, der især går godt til det sommerlige italienske køkken eller blot som aperitif.

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.