Cliffhanger Riesling Feinherb

BG1204

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Her får du afstemt sødme med velafbalanceret syre. Er du Mosel-fan vil du uden tvivl nikke genkendende til både stilen og smagen - men helt sikkert ikke prisen.

Flere detaljer

98,00 kr

inkl. moms

Vi har kun fået fat i et mindre parti, så skynd dig, hvis du skal nå at smage den! Perfekt at nyde nu, men som med alle andre gode Rieslingvine, så begynder eventyret først, når den hældes på flaske og den vil således folde smagsoplevelsen yderligere ud over de næste 3-5 år.

Cliffhanger har fået sit navn fra det smukke, stejle og svært fremkommelige Mosel-bjerglandskab - ser man en vinbonde på 'marken' kan det nemlig være svært helt at afgøre, om han er ved at besigtige høsten eller simpelthen ved at bestige bjerget! Hvert eneste klippefremspring kan udnyttes til Tysklands dominerende drue, Rieslingen.

Cliffhanger Riesling kommer fra nogle af de allerstejleste skrænter i Mosel-området, hvor høsten kommer i hus med håndkraft. Det er simpelthen ikke muligt at køre med maskiner!

Den store, tætte aroma i Rieslingens smag kan takke det kølige klima og vinstokkenes dybe rødder i den mineralske undergrund i kombination med den lange modningstid på stokkene for sin vellykkethed.

Anmeldelser:

Smag på vin: 5 stjerner
GASTROmad: 5 stjerner

Druer: 100% Riesling
Vingård: Cliffhanger
Område: Mosel
Land: Tyskland
Årgang: 2017
Alkohol: 11%
Drikkes bedst: 2020 - 2025
Lagring: 4 måneder på ståltanke

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.