Barbanera – Vecciano rosé 2019

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Barbanera - Vecciano rosé 2019 er en delikat rosé-vin på et blend af toscanske druer. Vibrerende frugtsyredans med liflig fruit-forward sødme af kirsebær og jordbær som underlægningsmusik, uden at det knaser mellem tænderne, men simpelthen bare er et match made in heaven til varme dage på terrassen. 

Flere detaljer

129,00 kr

inkl. moms

Gerne med lidt snacks til. Skal den serveres til et reelt måltid,  så anbefaler vi hvidt, grillet kød, pastaretter eller lette oste. Server den ved 12-14 grader.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Anmelderne siger...

Barego'mad 95 point + 6/6 stjerner: "I glasset minder den rent farvemæssigt om indersiden af en buttet vandmelon. Duften er forførende og indbydende med herlige aromaer af solmodne jordbær, kirsebær, rosenblade, tranebær, papaya og sødmefulde dragefrugter. Smagen er som skabt til sommerhygge ud på de lange aftentimer. Dejlig fyldig, saftig og blød med en skøn smag af sommerbærfrugter, aperol og lidt krydrede urter ud i en lang harmonisk finale med blød syre-energi og diskret sødme. Det smager s** af endnu en mundfuld – er livet ikke bare herligt. Barbanera - Vecciano rosé 2019 leverer en mindeværdig roséoplevelse, som til prisen er mere end godkendt."

Årgang 2019

Producent Barbanera

Region Toscana

Alkohol 13,5%

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.