Barbanera – Vecciano Bianco 2019

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Barbanera - Vecciano Bianco 2019 er en symfoni af fine duft- og smagsindtryk. Det florale element understreges af eksotisk frugt, lime og abrikos. Den er yderst saftig og har en spændende mineralitet, der giver en fin lille fyrig dans på tungen. Lang og kompleks finish.

Flere detaljer

139,00 kr

inkl. moms

Skal der fisk på menuen, er den en oplagt makker i glasset. Men den kan også være et spændende match til mellem-modne, bløde oste.

Vi anbefaler at servere den ved 12-14 grader.

Barbanera-familien har været en del af den italienske vinverden med høj-kvalitativ vinproduktion i over 80 år. Vingården drives i dag stadig af Barbanera-familien, nemlig den stiftende bedstefar Luigis to sønner og deres børn.

Anmelderne siger...

Barego'mad: "Det er en helstøbt publikumspleaser af en hvidvin, hvor alle rundt om bordet kan være med – lige fra øvede connaisseurs til os helt almindelige dødelige. Sprede drikkeglæde over hele linjen. For det gør Vecciano Bianco Toscana IGT 2019 fra toscanske Barbanera. De er verdensmestre i at lave drikkevenlige vine til os nordboere, og dennehvidvin er ingen undtagelse."

Årgang 2019

Alkohol 12,5%

Producent Barbanera

region Toscana

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.