Wienerschnitzel, Biodynamisk, Frost, Oksekød fra Hedeagergaard

Hedeagergaard - leveret af Bjert Gamle Brugs
OBS: Denne vare kan leveres hjemme hos dig eller udleveres i Bjert Gamle Brugs i.f.m. Madmarkedet torsdag d. 18 november 2021. Udlevering i Bjert Gamle Brugs kl. 15-17.

2 stk. lækre biodynamiske wienerschnitzeler, lavet på kød fra kvæg, der har levet under demeter principperne.
Det giver en god smag, et godt liv til dyrene & er bedre for natur og miljø.

En pakke vejer cirka 300-500 gram. 

Pris pr./kg. 220. 

OBS: Bemærk at prisen kan variere efter vægt - vi justerer pris v. udlevering.

Flere detaljer

Skynd dig: at bestil Kun enkelte stk af denne vare tilbage :-)

67,00 kr

inkl. moms

Hvorfor biodynamisk:
Chriss Hedeager fra Hedeagergaard siger:

"Hver dag vælger jeg, at drive mit landbrug på en anden måde end den jeg oprindeligt er uddannet til. I 1997 blev den økologiske vej min vej. Det føltes som et skridt i den rigtige retning. Da jeg i 2011 blev biodynamisk føltes det endnu mere rigtigt for mig. Nu føler jeg at jeg betaler tilbage til moder jord.

At forstå det biodynamiske og de ideer Rudolf Steiner inspirerede landmænd med for snart 100 år siden tager lang tid. At slippe effektivitet og grådighed, i en tid hvor alle kræver kvantitet og penge på bundlinjen af os landmænd, kan godt synes umuligt. Når jeg lytter til koret af konger og farisæer, specialister og trendsættere skinner bekymringen for vores jords fremtid tydeligt igennem.

Når man vælger, at blive landmand vælger man, at lave mad. Når man vælger, at bruge kunstgødning og gift er det ikke for at lave mad, men for at lave fyldstof som også kan give en form for mæthed. Når man fravælger kunstgødning og gift, er man godt på vej mod det økologiske. Når man så bliver nysgerrig efter noget endnu bedre, er man godt på vej mod det biodynamiske.

Jeg har respekt for, at vi har forskellige meninger om hvad der er rigtigt og forkert. Her har jeg blot forsøgt, at udtrykke det rigtige for mig".

Venlig hilsen Chriss Hedeager

Vareudvalg Økologisk
Ugens Madmarked Ugens Madmarked


Hedeagergaards historie: I 12 generationer – eller mere end 300 år – har familien Hedeager udviklet Hedeagergaard i pagt med naturen.


Hedeagergaard ligger ved den lille vestjyske by, Ølgod. På gården drives et mindre biodynamisk landbrug, med kødkvæg og grise. 


I 2011 blev gården omlagt fra at være et økologisk landbrug til et biodynamisk landbrug. Dette gjorde Hedegagergaard i bestræbelserne på, at skabe de bedste vilkår for dyrene, planter og jorden. Hedeagergaards biodynamiske produkter er dermed også med til at skabe de bedste vilkår for mennesker. På Hedeagergaard er du altid sikker på, at dyrene, planter og jorden behandles med den største respekt og ikke mindst en lille smule kærlighed. 


Fra Hedeagergaard sælges blandt andet kød, pølser, oste og meget mere – til restauranter, højskoler og private over hele landet. 


Tak fordi I handler hos os og køber biodynamisk og økologisk. 

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.