Tranquebar Colonial Dry Gin

BM03409

Tilbud!
Tranquebar Colonial Dry Gin

Vores mest populære gin !
Tranquebar Gin er en klassisk Colonial Gin, med en varm fyldig, blød krydret smag af Enebær, Kardemomme og Kanel med et friskt pust af Orange og Citrus.

Prøv den f.eks. sammen med Franklins Ginger Ale Tonic :-)

70 cl.

45%

Holland

Flere detaljer

269,00 kr

inkl. moms

De mange nye og eksotiske krydderier som Ost-Indisk Kompagnis skibe hjemtog til Danmark inspirerede Jan de Willum, til at kreere en ny version af den traditionelle Genever, som hans familie producerede på deres destilleri i Amsterdam.

Tranquebar Colonial Gin er baseret på denne originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv.

Præcis som i det 16. århundrede destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i Genever hovedstaden SCHIEDAM, af det estimerede Royal Dirkzwager Distillery grundlagt i 1879.

I smagen er Tranquebar Gin en klassisk Colonial Gin, med en varm fyldig, blød krydret smag af Enebær, Kardemomme og Kanel med et friskt pust af Orange og Citrus.

Recepten er stadig også den samme, og består udover de klassiske Gin krydderier Enebær, Koriander, Appelsin Skal, Citron Skal, og Angelikarod også af de mere eksotiske så som Kardemomme, Kanel Muskatnød og Darjeeling Te, alle fra Østindien.

Tranquebar Gin destilleres og aftappes i små partier - med individuelt flaske nummer, og Årgangs angivelse.

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.