Maron Appassimento - Bestseller

BG1010

Tilbud!
Maron Appassimento 2016 - Bestseller

Vinduet og Bjert Gamle Brugs' absolut mest populære rødvin er Maron Appassimento.

2020-årgangen af Maron lever til fulde op til de foregående årgange: Mere kraft og alkoholprocent på 15% - i skøn forening med lækker silkeblød og frugt-rig smag.

Topkarakter 4.0 på Vivino

Druer: Primitivo og Negroamaro
Alkohol: 15%
Område: Salento, Puglia, Syditalien

Flere detaljer

89,00 kr

inkl. moms

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 10,00 kr Op til 60,00 kr

Topkarakter 4.0 på Vivino - baseret på over 2900 anmeldelser - blandt de 3% bedste vine i Verden !

Dette er IKKE en Amarone.

Der er mange, der gætter på det, når de smager Maron. Ligesom Amaronen, er vinen nemlig lavet på et blend af druer, der er tørret i små kasser i et ventileret rum.
Og den har den velkendte rosin-næse, som Amaronen også har.
Men det er IKKE en Amarone.

Maron er på kort tid blevet en af vores mest populære italienske rødvine - og ikke uden grund. Både duft og smag bærer tydeligt præg af de tørrede druer, men i modsætning til Amaroner under 200 kr., er frugtsmagen her fuldstændigt ren og uden kanter.

Vinen er blevet til hos Luca Rossi, hvor vinmageren har skelet til produktionsmetoderne i Valpolicella. Luca Rossi har derfor fundet de bedste syditalienske Primitivo- og Negroamarodruer, og tørret dem efter præcis samme principper som i Valpolicella.
Vinen lagres slutteligt på fad, og resultatet er en fornemt afstemt vin med både massiv moden frugt og nydeligt fadpræg. Den er lidt til den sødmefulde side, så er du kun til knastørre toscanere, er dette ikke måske ikke den rette vin.
For alle os andre, er det et fabelagtigt køb.

Når du køber Maron, betaler du udelukkende for smagen! - Ikke for de fiksfakserier, der skal til for at kalde en vin for en "Amarone".

Anmeldelser:
Luca Maroni: 97/99 point - "En af Italiens bedste vine."
Finansbureauet: 6 stjerner
Gastromad: 5 stjerner

Barego'mad (2017)"Og lad os så en gang for alle parkere mulige associationer med Amaronen, for Maron er helt sin egen, og hurra for det. Det er mums med mums på. Intens og kraftfuld med en markant frugtdreven smag af fuldfede solmodne bærfrugter og velafstemte fadnoter. Smagen er ganske enkelt imponerende, og er til trods for dens massive aromapalette dejlig blød og omfavnende defineret af fuldmoden syre støttet af behagelige sødmefulde tanniner. Finalen er lang og kraftfuld med en god krydret sødme og syditaliensk varme. Maron vil højest sandsynlig virke frastødende for frankofile Bourgogne-feinschmeckere, men for alle os andre vil den skabe tårnhøj drikkeglæde – uanset om menuen står på juleand eller hyggelig barbeque på terrassen."


Producent: Luca Rossi
Område: Puglia
Druesammensætning: Primitivo og Negroamaro.
Alkohol: 15%

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.