Le Pupille – RosaMati rosé 2018

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

e Pupille - RosaMati rosé 2018 er lavet på næsten 100% Syrah (den sidste lille del er Vermentino) hos Elisabetta Gepetti på Le Pupille-vingården i Maremma, Toscana. 

Flere detaljer

129,00 kr

inkl. moms

Når druerne er afstilkede og mosten har været i kontakt med skallerne i nogle får timer, bliver de nænsomt presset og lagrer på ståltanke ved 15 grader i 4 måneder. Dog lagres cirka 10% på nye fade i omkring 2 uger. Det runder den færdige vin flot af og giver en behagelig tekstur. Den dufter herligt af både frisk peber og røde bær og blomster. Smagen er ligeså.
Vinen er lavet til at blive nydt nu, men du kan godt gemme den i kælderen i nogle år, uden at den mister pusten.

Le Pupille - RosaMati rosé 2018 er et friskt og saftigt bekendskab med en afrundet og fyldig krop. Den er et flot akkompagnement til forretter med Middelhavs-inspiration, men prøv den også til sushi.

Le Pupille har vist sig som værende en af Toscanas absolut bedste producenter. Der står Maremma på visitkortet, men de mindre vine slår ALT i Chianti Classico til prisen, de store Sangiovese-vine slår ALT med navnet "Brunello" til prisen, og top-toscaneren Saffredi er tidligere blevet kaldt "alt for billig" af GASTRO. Det er vel at mærke en af Italiens bedst anmeldte vine med 100 point fra James Suckling og 98 point fra Robert Parker.

Bemærk: Der står årgang 2016 på flasken, men den aktuelle årgang på lager er 2018. Fotografen er på vej.

Anmelderne siger...

Robert Parker: "Freshened up with a tiny percent of Vermentino, this Syrah-based Rosato offers pretty aromas of rose petals within its beautifully floral and intense bouquet. There are some toasted almond notes in there too. You'll notice a pretty vibrancy and good freshness to the 2018 RosaMati, making it a qualified candidate for a buttery scampi dish." OBS! Den er smagt til release-prisen på 25 $, så vi sælger altså 60% under releasepris, når den er på kampagne!

Årgang

2018

Alkohol

13%

Druer

Syrah

Producent

Le Pupille

Region

Toscana

Vintype

Rosévin

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.