SAVE LIVES NOW - Flash LED light vest - flere størrelser

Tilbud!
Flash LED light vest - flere størrelser
Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

69,00 kr

inkl. moms

200,00 kr inkl. moms

-131,00 kr

Flash LED Light Vest – til dig, der elsker at røre dig og gerne vil ses

Vi har gjort det sikrere for dig, der går tur, motionerer, arbejder eller lufter hunden i den mørke tid. Med Flash LED Light Vest er du altid oplyst og synlig på op til 300 meters afstand – mens almindelige reflekser skal belyses af bilernes lygter for at kunne ses.

Flash LED Light Vest er justerbar i størrelsen. Den er fremstillet af tekstil med et elastik i siderne og lukkes foran med et spænde. Den har tre forskellige lysfunktioner, fra blinkende til konstant, og fås fra børnestørrelser og op til voksen. Den er faktisk så smidig, at du ikke mærker, at du har den på, når du går, løber eller arbejder i mørke miljøer.

Uanset om du går tur, løber, cykler, rider, arbejder eller leger, er Flash LED Light Vest et godt valg. Den er blevet en rigtig favorit blandt aktive mennesker, så du kan roligt fortsætte med at motionere og passe godt på dig selv – selvom det er mørkt.

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.