Sartori Marani Bianco Veronese I.G.T. - "Den Hvide Amarone"

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Den Hvide Armarone

Denne hvidvin er produceret af 100% Garganega-druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto-området i Italien. 

13,5 %

kr. 99.- pr. flaske

eller 89.- flasken v/køb af minimum 6 flasker.

Flere detaljer

99,00 kr

inkl. moms

Mængderabat

Antal Rabat Du sparer
6 10,00 kr Op til 60,00 kr
Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori - og vin har lige siden været Sartori-familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen, og det er i dag 4. generation af Sartori-familien, der ejer og leder firmaet.

Denne hvidvin er produceret af 100% Garganega-druer, der er dyrket på Sartoris egne vinmarker i Veneto-området i Italien. Druerne er håndplukkede og omhyggeligt udvalgt og har ligget 40 dage til tørre – samme metode som man anvender til Amarone-vinene, derfor kaldes Marani ”Den hvide Amarone”.

En del af vinen har været lagret på egetræsfade, mens resten har været lagret på ståltanke.
Det er en elegant hvidvin med intens gulgylden farve og en delikat duft af modne frugter og honning. Tør, blød og frisk smag samt en lang og behagelig eftersmag.

Producent

Sartori

Land

Italien

Region

Veneto

Type

Hvidvin

Årgang

2018

Druer

100% Garganega

Restsukker

7.0 g/l

Volumen (cl)

75 cl

Kolli

6

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.