"ÆGGET" - Grafisk fortolkning af Dansk designklassiker

X-Tension

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Grafisk fortolkning af den danske designklassiker “ÆGGET”

Dette design er den helt originale fortolkning af den danske møbelklassiker “ÆGGET” - designet og idéskabt af X-tension. Ophavsretten til designet tilhører X-tension og billedet forhandles kun hos X-tension - Galleri & Design samt deres nøje udvalgte forhandlere. 

Flere detaljer

200,00 kr

inkl. moms

Designet er “godt tænkt”, smukt, enkelt og stilrent udført med raffinerede grafiske detaljer, der kommer til udtryk i strukturen hvorved billedet er dannet.

“Ægget har fået en blomme” - sådan skrev Jydske Vestkysten og Charlotte fra X-tension tilføjer: "jeg synes de varme klassiske orangegyldne og brændte farver skaber en næsten “solnedgangsagtig” effekt der med sikkerhed vil pryde enhver væg i såvel stue, køkken eller entré som i firmaets lokaler". 

Værket fås som tryk på lærred (canvas) i format 40 x 60 cm og 70 x 100 cm - og som plakater i A3 og A2 str. Ydermere findes sætte Ægget, Koglen og Svanen også som et lille hyldesæt i rammer, i str. 13 x 18 cm.

 

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Ugens Madmarked Butiksvare
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.