2017 Zinfandel Fess Parker Winery

"En vin til hverdag og fest. Rig aroma af mørk frugt og skovbund, som baner vejen for blommer, krydderier og chokolade. Denne vin er indbegrebet af klassisk amerikansk Zinfandel." 

Flere detaljer

129,00 kr

inkl. moms

Fess Parkers Zinfandel er en nyhed, vi har glædet os til at præsentere. Druen har det rigtig rart i det varme, californiske klima, hvor vinene opnår fedme, fylde og ofte en forholdsvis høj alkoholprocent. Det kræver en dygtig winemaker at skabe en god californisk Zinfandel, der flot balancerer de elementer. En sådan har Fess Parker i skikkelse af Head Winemaker Blair Fox. Husker du TV-serien om Davy Crockett? Om den amerikanske soldat, eventyrer og nybygger iført pelshue og lædertøj i kamp mod skurke og indianere? Crockett blev spillet af skuespilleren Fess Parker. Han skulle senere blive vinproducent, da først pelshue, gevær og skuespillerkarriere blev lagt på hylden. Parker købte i 1989 den gård, der skulle blive til Fess Parker Winery & Vineyard. Området, som gården ligger i, er på alle måder langt fra Los Angeles’ og Hollywoods hurtige biler og neonlys. Her er landskabet som Californien var i gamle dage og nærmest et landskab, Davy Crockett ville have følt sig hjemme i. Bløde bakker og dale, enge, træer og vildt. Det var den natur, som lokkede Fess Parker til Californien, og det var her, han ville drive et kvægbrug. Derudover kunne lidt vinproduktion være et fint supplement. Parkers drøm var først og fremmest at skabe en familieforretning, han kunne efterlade til kommende generationer. Sammen med sine børn plantede han derfor fem hektarer Riesling i 1989 – mest som et forsøg. Parkers søn, Eli, begyndte som Assistant Winemaker og efter tre års uddannelse tog han over. Eli Parker plantede flere vinstokke og begyndte et flerårigt projekt med at skabe et topmoderne vinhus og medfølgende Tasting Room. Samme Eli Parker er stadig involveret i forretningen, som dog

Specifikationer

Producent Fess Parker Winery

Land USA

Område Californien

Underområde Paso Robles

Type Rødvin

Årgang 2017

Dyrkningsmetode Konventionel

Druesammensætning Petite Sirah, Zinfandel

Glastype New World Shiraz

Serveringsforslag Mørkt kød, Lyst kød

Alkohol 14,5%

Proptype Skruelåg

Flaskestørrelse 75 cl 

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.