2016 Max Reserva Cabernet Sauvignon - Errazuriz

HJ1030850916

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

92 POINTS af James Suckling på www.jamessuckling.com

En utrolig kompleks og nuanceret oplevelse med en smagskoncentration af solmoden Cabernetdrue, smukt understøttet af et strejf af fransk eg. Duften domineres af solbær i en helt speciel ren stil, som er kendetegnende for de allerbedste chilenske vine.

Flere detaljer

150,00 kr

inkl. moms

Druer: 89% Cabernet Sauvignon, 8% Cabernet Franc, 3% Petit Verdot

Område: Aconcagua Valley, Chile

Serveringsforslag: Mørkt kød, Oste - kraftige, Vildt, Krydrede retter

Fadlagring: 12 mdr. på fade af fransk eg.

Alkohol: 13,5%

Viña Errazuriz blev grundlagt i 1870 af Don Maximiano, da denne købte et stykke goldt jord i Aconcagua-dalen. Hårdt arbejde, store visioner, løbende investeringer og sund fornuft har resulteret i, hvad man uden at rødme kan betegne som en verdensklassemark.

I dag ejer Viña Errazuriz 350 ha vinmarker med en produktion på over 4 millioner flasker årligt, hvoraf 90% eksporteres. Viña Errazuriz' øverste chef er nu den dynamiske Eduardo Chadwick, som er femte generation efter grundlæggeren Don Maximiano.

Firmaets mål er ikke bare at producere Chiles bedste vin, men også helt enkelt at placere sig både blandt de hundrede bedste vine i verden og samtidig være blandt de hundrede bedste køb i verden. Med Cabernet Sauvignon Estate, kåret af Wine Spectator som fjerdebedste vinkøb i verden på druen Cabernet Sauvignon, og Viñedo Chadwick, som vandt en blindsmagning over flere 1. Cru vine fra Bordeaux, er målet tæt på at være nået.

Chiles meget favorable geografiske og klimatiske forhold giver nærmest producenterne optimale forhold for økologisk vindyrkning. Bl.a. gør naturens indretning i Chile, at man ikke har de samme behov for at gribe ind mod skadedyr o.lign. som eksempelvis i Europa.

ANMELDELSE:

92 POINTS af James Suckling på www.jamessuckling.com
"Lots of currants, cocoa and hazelnut character, but something earthy and an interesting dusty element at the full, dry finish mean it's not just another big cabernet. Drink or hold."
Vareudvalg Alm. dagligvarer
Ugens Madmarked Butiksvare
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.