2016 Max Reserva Blend - Errazuriz

HJ1030900916

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Fin kirsebærrød farve med en flot og kompleks aroma af røde og mørke frugter og små hint af balsamico. I baggrunden kommer også nelliker, bagværk og tørret frugt som følge af vinens fadlagring. Smagen holder, hvad aromaen lover. Du får vanilje, nelliker, kirsebær og blommer, urter og pebermynte. 

Flere detaljer

150,00 kr

inkl. moms

Blød på tungen med en mellemfed krop og en let, forfriskende syre. Max Reserva Red Blend 2016 lever op til sit gode navn!

Druer: 15% Merlot, 70% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah, 5% Petit Verdot

Område: Aconcagua Valley, Chile

Fadlagring: 12 mdr.

Serveringsforslag: Mørkt kød, Vildt, Krydrede retter

Alkohol: 13,5%

Errazuriz er uden tvivl Chiles mest populære og respekterede kvalitetsvinhus og vores absolut største salgssucces til dato. Huset, der er grundlagt i 1870, er et Estate Winery – dvs. alle druerne kommer fra egne marker, hvilket ellers sjældent ses i Chile. Errazuriz søger at lave vine med personlighed, som ikke ligner fransk vin til billigere penge eller andre chilenske vine. Karakteren i den chilenske jordbund vil man ikke løbe fra – vinene skal smage af det land, de kommer fra og gror i. Sjælen og den lokale stolthed skal være med.
Errazuriz er miljøbevidst og fremtidsorienteret. I 2008 introducerede man som det første chilenske vineri letvægtsflasker for at reducere CO2-udslip ved både produktion og transport. Errazuriz praktiserer også bæredygtig vinproduktion, og markerne dyrkes i så vid udstrækning som muligt økologisk. Kronen på værket er – indtil videre – indvielsen i 2010 af det nye bæredygtige vineri, Don Maximiano Icon Winery, i Aconcagua Valley, samt den officielle godkendelse i 2011 som bæredygtig virksomhed.
I grove træk opdeler Errazuriz sine vine i fire kategorier:
Estate Reserva: Husets basis, hvor kvaliteten allerede er langt foran ndre chilenske vinhuses "luksusudgaver".
Reserva: Fra specialudvalgte marker. En videreudvikling af Estate Reserva-vinene, ofte med lidt længere/intens fadlagring. Herunder bl.a. den populære Max Reserva-serie.
Specialiteter: F.eks. Single Vineyard, Wild Fermented, Organic og Late Harvest
Icon wines: Som Viñedo Chadwick, Seña, Founder’s Reserve og KAI. Tilhører ikke alene den chilenske vinelite, men også verdenseliten.

Druerne blev håndplukket, sorteret, afstilket, knust og placeret i åbne ståltanke for at gære. Vinen blev lagret på franske egetræsfade, hvoraf 15% var nye, for malolaktisk gæring, dvs. efter den alkoholiske gæring. Her fik vinen lov til at ligge i 12 måneder.

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Ugens Madmarked Butiksvare
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.