Delbeaux Chardonnay, Pays d´Oc

HJ1990480917

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Frugtig og eksotisk aromabombe med pære, ananas, honningmelon, en smule vanilje, banan og mandel. Fed og fyldig på tungen med rigelig juice, en levende sødmefuldhed og en lang eftersmag.

Druer: Chardonnay

13%

Flere detaljer

99,00 kr

inkl. moms

Languedoc-Rousillon har været igennem en transformationsperiode over de seneste mange år. I årevis var området hovedsagligt kun kendt for tyndbenede vine uden megen personlighed. I dag er billedet dog et helt andet og kvalitetsmæssigt et skattekammer! Denne udvikling er sket takket være et nyt kuld af yngre, ambitiøse og håbefulde vinbønder, der sammen med lokale kooperativer, har slået sig sammen for at forene ressourcer og forbedre kvaliteten.

Delbeaux laver deres vin i samarbejde med kooperativet Vignerons du Narbonnais, som har 330 vinavlere som medlemmer. Her får de druerne vinificeret med den nyeste teknologi, hvilket sikrer den fineste kvalitet. Delbeaux fokuserer på at lave flotte frugtdrevne vine med Pays d’Oc status. Pays d’Oc-kategorien blev skabt i 1973 for at motivere vinbønder af Vins de Table (bordvin) til at højne kvaliteten. Reglerne for Pays d’Oc er meget strengere og fastsætter det præcise område, vinen kommer fra.

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Ugens Madmarked Butiksvare
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.