2017 Victoria Park Chardonnay

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Denne Chardonnay stråler med en let korngylden farve med små, grønlige toner. Her kan man fornemme præg af citrusfrugt, honning og helt friske ferskener og strejf af vild honning og myrte. En vildgæring øger vinens kompleksitet med noter af figner og kanel. Forvent også et touch af egetræ og krydderier. Til slut rundes vinens naturlige fedme af med en vedholdende mineralsk syrlighed.

Flere detaljer

69,00 kr

inkl. moms

Leverandør Victoria Park
Land Australien
Område Western Australia
Type/Farve Hvidvin
Drue 100% Chardonnay
Serveringsforslag 
Fisk - lys
Fjerkræ
Fisk - fede
Sushi
Alkohol
12,50%
I 1836 bosatte de første engelske indbyggere sig i den rå bush i det område, der senere skulle blive til Adelaide i det sydlige Australien. Den engelske Oberst William Light slog fast, at her skulle være en by – og byen skulle have en fin park, hvor byens indbyggere kunne slappe af og bruge tid med venner og familie. Parken fik senere navnet Victoria Park efter den navnkundige Dronning Victoria, som sad på kronen tilbage i England og gjorde det helt til 1901. Druerne til Victoria Parks vine kommer fra bæredygtige vinmarker i det sydlige Australien.
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.