Aperol Aperivito 70 cl.

HJ25138509

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Intens orange med noter af urte og træ, smagen er behagelig bittersød og salt, med en lang behagelig eftersmag af urter og typiske bitre noter.

11%

Flere detaljer

129,00 kr

inkl. moms

Aperol er den perfekte aperitif. 

Meget populær drink: 3 dele mousserende vin (feks. Prosecco, cremant, cava eller rosé champagne) 2 dele Aperol. Velbekomme

Lys orangefarvet og en unik bittersød smag, der hidrører fra en hemmelig opskrift, der har været uændret siden oprettelsen. En infusion af dyrebare primære komponenter, mange urter og rødder i en perfekt afbalanceret kombination. Aperols styrke er dets lave alkoholindhold, kun 11%.

Aperol stammer fra 1919 i Padova, det var et produkt fra Barbieri Brothers, der lancerede den revolutionerende idé om en aperitif med et alkoholindhold på kun 11 procent. Fra dengang og til i dag er populariteten af ​​Aperol vokset konstant takket være sin friske og alsidige smag og dens evne til at blive blandet med så mange andre drikkevarer. Købt i 90'erne af Barbero 1891, kom Aperol derefter ind i Gruppo Campari's portefølje og nåede nye registreringer af popularitet og diffusion.

Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.