Elsa Bianchi - Cabernet Sauvignon

Nedsat pris!
Elsa Bianchi - Cabernet Sauvignon

"Klassisk Cabernet duft og smag med peber, cedertræ og mørke bær. Usædvanlig blød men kraftig smag, som er varm og let krydret." 

Flere detaljer

49,00 kr

inkl. moms

79,00 kr inkl. moms

-30,00 kr

Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter. Rygraden i Valentin Bianchi's vinproduktion er druerne fra husets berømte "Elsa's Vineyard", der er husets oprindelige og samtidig fineste vingård, opkaldt efter grundlæggeren Don Valentin Bianchi's hustru, Dona Elsa. Elsa's Vineyard befinder sig i San Rafaeldalen i provinsen Mendosa, der er kendt som Argentinas fineste vinområde. Klimaet er fremragende for produktion af førsteklasses druer. Dagene er solfyldte og lange og sikrer druerne optimal modenhed. Nætterne er kølige og således med til at opretholde det optimale syreniveau, som sikrer perfekt balancerede vine. Jordbunden i Elsa's Vineyard består overvejende af kalkholdige aflejringer, der sammen med det favorable klima giver særdeles gode betingelser for de forskellige druetyper, Valentin Bianchi dyrker her. Bodegas Valentin Bianchi hører blandt de mest ansete producenter i det spændende vinland Argentina. Der er tale om et familieforetagende, der med tre generationers erfaringer fremstiller et førsteklasses udvalg af vine på et spændende udvalg af druesorter.

Specifikationer

Producent Valentin Bianchi

Land Argentina

Område Mendoza

Type Rødvin

Årgang 2016

Dyrkningsmetode Konventionel

Druesammensætning Cabernet Sauvignon

Serveringsforslag Mørkt kød, Vildt, Lyst kød, Oste - milde

Alkohol 14%

Proptype Skruelåg

Flaskestørrelse 75 cl

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Velkommen til

For at handle hos bjertgamlebrugs.dk skal du være over 18 år.

Er du over 18 år?

Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.