2017 Epicerie a la Francaise Sauvignon Blanc/Viognier, 3/4 ltr. Les Celliers Jean d´Alibert

H.J. Hansen Vin

H1026650917

Denne vare kan du altid hente i Bjert Gamle Brugs

Let, forfriskende og livlig vin med sprøde aromaer. Noter af grapefrugt, eksotiske frugter, sødmefulde nektariner og stikkelsbær. Cremet og blød på tungen med strejf af hvid hyldeblomst og igen touch af grape i en lang eftersmag.

Flere detaljer

75,00 kr

inkl. moms

Land/Område: Frankrig, Langudoc
Druer: 70% Sauvignon Blanc / 30% Viognier
Alkohol: 11,5%
Årgang: 2017
Serveringsforslag: Fisk-lys, Grøntsagsretter, krydrede retter, salater, fisk på grill, aperitif

Domaine Saint Jean de la Cavalerie startede ud med det ene mål; at lave kvalitetsvine fra det sydlige Frankrig, der afspejler Languedoc og Gascognes ypperste potentiale. Huset har en række dygtige winemakers og konsulenter i sit team, der alle har dyb indsigt i Sydfrankrigs unikke og varierende vinområder. Vinene er klassiske, men huset har fingeren på pulsen i forhold til de globale og moderne vin-trends. De er nytænkende og ikke bange for at gå imod strømmen.

Vinifikation

Druerne høstes om natten, mens temperaturerne er lave for at undgå iltning. Efter 24 timers macaration ved seks graders varme bliver den bedste most gæret ved lav temperatur

Vareudvalg Alm. dagligvarer
Ugens Madmarked Butiksvare
Acceptér

Denne side bruger cookies for at forbedre din købsoplevelse.  Læs mere herVi gør opmærksom på at alkohol KUN sælges til personer over 18.